Werken bij woCom is

  • 85 geweldige collega's
  • een gezellige werksfeer
  • een thuis bieden aan onze klanten

Onze mensen

Bij woCom werken zo’n 85 professionals samen aan één belangrijk doel: vandaag en morgen een thuis bieden aan onze klanten door dienstverlening met meerwaarde. Dienstverlening waarmee we onze (toekomstige) huurders, wijkbewoners, samenwerkingspartners en collega’s blij maken. Vanuit een warm hart, met het hoofd koel. Dat doen we zowel vanuit ons kantoor in Someren als in de dorpen en wijken in ons werkgebied. Onze huurders staan voor ons centraal. Voor hen zetten we net dat stapje extra. Zodat zij zich thuis voelen in hun huis in en in hun buurt.

Maak kennis met:

John, Opzichter bij woCom 

 

Loes, Medewerker Klantenservice 


Harriet, Consulent Wonen & Buurten
Voor het programma #DeHeldenvanNu werd onze collega Harriet gefilmd. Zij laat zien hoe mensen zonder én met zorgvraag samenwonen en leven op Zonnetij in Aarle-Rixtel. Een eigentijdse woonvorm die langer zelfstandig wonen mogelijk maakt.


Werken bij een woningcorporatie? Doen!

Twijfel je of een woningcorporatie bij jou past?
Om te laten zien in wat voor mooie branche wij werken met hele leuke functies, zijn wij in Noord-Brabant gestart met een gezamenlijke campagne: Werken bij de WOCO.

Het is werk dat niet alleen voldoening geeft, maar ook iets waar we ontzettend trots op zijn! En of je nu een data-specialist, projectleider, vastgoed professional, administratief medewerker, buurtbeheerder of financial controller bent, de WOCO biedt jou een werkomgeving die uitdagend en ambitieus is.

Ga snel naar de nieuwe website www.werkenbijdewoco.nl en laat je inspireren.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×