Werken bij woCom is

  • 85 geweldige collega's
  • een gezellige werksfeer
  • een thuis bieden aan onze klanten

Onze cultuur – wat bieden wij

Werken bij woCom is: werken voor de maatschappij. Betrokken samenwerken voor een duurzame en leefbare toekomst, in een informele en ambitieuze organisatie die de klant centraal stelt. Wij zetten ons al 100 jaar met volle overtuiging in voor onze rol als woningcorporatie.

Privé- en werkbalans
Onze CAO kent een 36-urige werkweek. In iedere vacature staat voor hoeveel uur de functie is. Binnen veel functies kun je je uren flexibel indelen. Hierover maak je afspraken met je leidinggevende.
Naast je salaris ontvang je 8% vakantiegeld. Je krijgt van ons iets meer dan 5 weken vakantie, op basis van een 36-urige werkweek. Wij hanteren een cafetariasysteem: zo koop je bijvoorbeeld extra vakantiedagen of je verkoopt ze als je ze niet gebruikt.

Ontwikkelingsmogelijkheden
Je krijgt de vrijheid en ruimte om bij te dragen aan onze organisatie én aan je persoonlijke ontwikkeling en opleiding; we stimuleren je om bij te blijven in jouw vakgebied. Onze woCom academie ondersteunt je hierbij. Hier kun je (online) trainingen en opleidingen volgen. Samen met jou denken we na over jouw loopbaan en jouw ambities; we investeren in jouw ontwikkeling. Daarvoor krijg je een eigen loopbaanbudget van € 900 per jaar (op basis van een 36-urige werkweek). Dit budget kun je vrij besteden aan een cursus of training die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Pensioenregeling
We verzekeren je van een goed pensioen. Je neemt deel aan de pensioenregeling voor de woningcorporaties (SPW). Hiervoor betaalt woCom pensioenpremie aan SPW. Jij betaalt ongeveer één derde deel van deze premie. Dit bedrag wordt maandelijks ingehouden op je bruto salaris. Op jouw persoonlijke pensioenpagina van SPW vind je alle informatie over de regeling en hoe het ervoor staat met jouw pensioen.

CAO Woondiensten
Jij maakt, direct of indirect, het verschil voor onze huurders. Daar werk je hard voor en dat waarderen we. Die waardering krijg je terug in de vorm van mooie arbeidsvoorwaarden. Veel van die voorwaarden zijn vastgelegd in de CAO woondiensten.
Wil je meer weten? Hier vind je de CAO Woondiensten.

Samen met de leukste collega’s
Samenwerken is belangrijk en samen activiteiten ondernemen natuurlijk ook! Veel collega’s lunchen ’s middags samen in onze kantine. Daar schuif je ook wekelijks aan voor een kopje verse soep, zelfgemaakt door een collega. Onze sportieve collega’s strijden jaarlijks voor de winst tijdens het woCom Open Tennistoernooi en laten hun kunsten zien bij het zaalvoetbaltoernooi.
Omdat wij verbinding belangrijk vinden, organiseert onze personeelsvereniging jaarlijks een gezellig uitje. Zo zorgen we ervoor dat alle collega’s van de verschillende afdelingen elkaar af en toe op een leuke manier ook buiten de wandelgangen ontmoeten. Ook organiseert ieder team een uitje met de eigen teamleden. Dit draagt bij aan de verbondenheid en goede samenwerking.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij ook deel uitmaken van ons team?
Reageer dan op een van onze vacatures! We maken graag kennis met jou.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×